Otroška hrana Holle je ena izmed blagovnih znamk, ki se ne ponaša le s široko izbiro produktov, temveč le-te odlikuje tudi kvaliteta. In ker se podjetje ves čas trudi, da mamicam in malčkom zagotavlja kar najboljše, kar narava ponuja, vam tokrat predstavljamo novost med nadomestnimi formulami Holle za dojenčke, ki jo lahko najdete tudi a naših spletnih poličkah.

Gre za nadomestno formulo A2, ki je edina mlečna formula s takšno sestavo v Evropi ter primerna tudi za najmlajše. Formula je na voljo kot začetno mleko za dojenčke (1), nadaljevalno mleko po 6. mesecih starosti (2) in nadaljevalno mleko po 12. mesecih starosti (3).

Kaj izdelek vsebuje?

  • Embalaža: kositer / vsebina: 800g
  • Vsebuje DHA * 1 za podporo razvoju vida
  • maščobne kisline ALA omega-3 za možgane in živce
  • Vitamini A, C in D, ki podpirajo normalno delovanje imunskega sistema

 

Zakaj izbrati Holle nadomestno mleko v prahu?

Mnogi malčki se že v otroštvu negativno odzovejo na beljakovine v kravjem mleku (natančneje na vsebnost kazeina) in zato ne morejo prebaviti maščob v kravjem mleku. Prav zato mleko »Holle A2« pripravljajo iz posebej izbranih kravic, ki proizvajajo samo beljakovine A2-kazein, maščobne molekule pa so sestavljene drugače kot pri običajnem mleku (v prahu). Kakovost mlečne formule hkrati podpirajo tudi izkušnje iz Avstralije in Kitajske, ki kažejo, da je nadomestno mleko A2 bolj prebavljivo kot navadno kravje mleko.

Pohvalimo pa se lahko tudi, da je Holle mleko-A2 prva organska formula za dojenčke, ki je popolnoma izdelana v Evropski uniji!

Share

You Might Also Like

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja