-30%
2 na zalogi

Krajši rok uporabe 30.9.2022 BabyPanda zaščitna krema za otroško ritko 50ml BabyBirdy

Ročno izdelana, 100 % naravna zaščitna krema za otroško ritko. BabyPanda nudi nego na predelu plenic ter preprečuje izpuščaje. BabyPanda vsebuje vitamine, antioksidante, rastlinske izvlečke in sestavine, ki pomirjajo razdraženo in obremenjeno otroško kožo.

9,73

2 na zalogi

Šifra: 3830077700407 Kategoriji: , , Oznaka:

Naravna zaščitna krema BabyPanda je odlična za nego občutljive otroške kože na predelu planic. To območje je namreč zaradi pogoste izpostavljenosti vlage in nečistočam velikokrat pordelo in razdraženo. Naša naravna krema vsebuje veliko koristnih naravnih sestavin, kot so cink, karitejevo maslo, ognjič, mandljevo in olivno olje. BabyPanda pomaga pri ranah, pordelosti in razdraženi koži. Primerno od prvega dne dalje. Brez silikonov, parabenov, sulfatov, mineralnih olj in PEG. BabyPanda krema je vegetarijanska, primerna za občutljivo kožo ter dermatološko testirana.

Glavne sestavine in njihovi učinki: Karitejevo maslo globinsko uravnava vlago kože ter jo regenerira in hkrati preprečuje nadaljnja draženja kože, čebelji vosek zadržuje naravno vlago kože, ognjič spodbuja celjenje in ima protivnetni učinek na mestu razdražene kože, mandeljevo olje uravnava prožnost kože, vitamin je učinkovit antioksidant, ki pomirja kožo.

Velikost pakiranja: 50 ml

Proizvajalec: REBELLION PRODUCTS d.o.o., Ljubljanska cesta 45, 1241 Kamnik
Distributer: BIOMI d.o.o., Rošpoh 135B, 2351 Kamnica

Teža 0.055 kg