Ni na zalogi

Bébé MANDORLE 3 – Céréales à complément protéinique

NOVO V SEPTEMBRU Bébé MANDORLE 3 – cereals preparation supplemented in organic rice protein – is issued from the latest studies in the infantile nutrition and specially developed and created by La Mandorle under a low temperature process. It answers to current regulatory criteria as defined in the modified decree from the 1st of July 1976 and European Directive CE 2006/125.

45,00

Ni na zalogi

Šifra: LMF3M Kategorija:

Baby Mandorle 3: od 10 mesecev do 3 let. Škatla po 800gr. Prva popolna alternativna rastlina 2 v 1. 100% zelenjava. Vsebuje bazo riževih beljakovin in predhodno kuhane žitarice (riž, proso in ajdo). Obogaten z naravnimi hranili, litotamnom, spirulino, acerolo in mlečnimi fermenti. V idealnem primeru je ta prašek olajšal pripravo steklenic za dojenčke.

Priprava žit, dopolnjenih z beljakovinami, ki temeljijo na delnem hidrolizatu beljakovin riža, prilagojenih dojenčkom in majhnim otrokom, ki med odstavitvijo ne podpirajo mleka ali glutena in poleg krmljenja t

Na podlagi najnovejših študij o prehrani dojenčkov na hidrolizatih rastlinskih beljakovin je Baby MANDORLE 3 dodatek za žitarice, dopolnjen z organskimi beljakovinami riža, ki jih je razvil LA MANDORLE in zasnovan z nizko temperaturnim procesom.
Izpolnjuje veljavna merila, kot so opredeljena v uredbi z dne 1. julija 1976, kakor je bila spremenjena, in Evropski direktivi ES 2006/125

Brez mleka, glutena, rastlinskih beljakovin in organskih beljakovin je ta beljakovina, dopolnjena z beljakovinami, namenjena uporabi v obdobju odstavljanja dojenčkov in kot dodatek k prehrani majhnih otrok in / ali postopno prilagajanje na normalno prehrano.

Izdelek +:

. Na osnovi hidrolizata rastlinskega proteina Bio-vegetable
. Z brezglutenskimi žitaricami, mlečnimi fermenti in morskimi algami
. Brez mleka
. Brez glutena
. ECOCERT & AFDIAG certificiranje

Teža 0.8 kg