Ni na zalogi

Bio – zelenjavna žitna kaša buča koruza riž

Holle BIO KAŠA IZ BUČE, KORUZE IN RIŽA (Demeter), PO 6. MESECU, 250g
BREZ GLUTENA / lahko prebavljiva / brez dodanega sladkorja* / enostavna priprava.

3,45

Ni na zalogi

Šifra: 7640161872103 Kategorija: Oznaki: , , ,

Holle BIO KAŠA IZ BUČE, KORUZE IN RIŽA (Demeter), PO 6. MESECU, 250g
BREZ GLUTENA / lahko prebavljiva / brez dodanega sladkorja* / enostavna priprava.
Sestavine: pire buče* (62%), polnovredni riževi kosmiči* (19%), demeter polnovredni
koruzni kosmiči** (19%), vitamin B1 – tiamin (po zakonu).
*iz kontrolirane biološke pridelave.
**iz biološko-dinamične pridelave (Demeter).
Primerno za dohranjevanje po 6. mesecu. Možna uporaba na več načinov: mlečna
kaša, brezmlečna kaša, kombinirana kaša z zelenjavo.

Priprava-brezmlečne kaše za opoldanski obrok: zavremo 200 ml vode ter pustite ohladiti na ca. 50°C. Dodamo 5 žlic kaše. Pomešamo ter ohladimo na 37°C. Jed je gotova. Priporočamo, da dodate čajno žličko HOLLE olja.
Priprava-brezmlečne kaše z zelenjavo za opoldanski obrok:5 jušnih žlic kaše zmešamo s 100g zelenjavnega kozarčka HOLLE ali s pasirano zelenjavo. Dodamo čajno žličko olja HOLLE olja za otroke. Po potrebi dodamo prevreto vodo, ki je ohlajena na ca. 50°C . Premešamo in pustimo stati. Ohladite na jedilno temperaturo (ca. 37°C). Jed je gotova.
Priprava-mlečna kaša z mlečnim pripravkom(npr.nadomestnim mlekom ali materinim) za večerni obrok: pripravimo 170 ml mlečnega pripravka(materinega mleka) po navodilih in dodamo 3-4 jušne žlice kaše. Ohladite na jedilno temperaturo (ca. 37°C). Jed je gotova. Pozor: Da ohranite dragocene hranljive snovi v materinem mleku, ga ne segrevajte čez 40°C.

Pomembni nasveti: Prosimo, upoštevajte navodila za pripravo. Pravilno razmerje doziranja, poskrbi za vse hranilne snovi, ki jih vaš dojenček potrebuje. Hrano zmeraj pripravite svežo. Pripravljen obrok ne segrevamo ponovno v mikrovalovni pečici. Ostanek ne uporabljajte ponovno. Za zaščito zob pred kariesom, ne pustite dojenčku, skrbimo za ustno higieno.

1 naravna prisotnost sladkorja v sestavinah. Ocene analize so podvržene običajnim nihanjem
naravnih produktov. 2 eno pakiranje je za ca. min.7 porcij. | www.holle.si

Kontrola: DE-ÖKO-001. Kmetijstvo EU. Proizvedeno v Nemčiji / Proizvajalec: Holle baby food GmbH, Baselstr.11, CH-4125 Riehen. Distributer: Biomi d.o.o., Rošpoh-del 135b, 2351 Kamnica, SI. | www.holle.si | Zaščiteno pred toploto, shranjeno na suhem in originalno zaprto uporabno najmanj do: odtisnjeno na dnu embalaže. Odprto vrečko porabite v 3-4 tednih. Hranite na hladnem in suhem. Pakirano pod zaščiteno atmosfero.

Teža 0.175 kg