Ni na zalogi

CALENDULA Body Oil

Ognjičevo masažno olje za dojenčke in otroke (Demeter) 100 ml Ognjičevo masažno olje brez eteričnih olj blaži in pomirja razdraženo, pordelo in posebej občutljivo kožokožo. Primerno je tako za čiščenje dojenčkove ritke kot tudi za nego celega telesa.

13,90

Ni na zalogi

Šifra: 4032061011868 Kategorija: Oznaki: , ,

Neto količina: 100 ml.
Opis proizvoda: ognjičevo masažno olje brez eteričnih olj blaži in pomirja razdraženo, pordelo in posebej občutljivo kožokožo. Primerno je tako za čiščenje dojenčkove ritke kot tudi za nego celega telesa.
Primerno je tudi za posebej občutljivo kožo odraslih kot tudi za občutljivo kožo dojenčkov in otrok.
Uporaba: za nežno kožo dojenčkov in otrok. Samo najboljše za našega otroka – ta slogan se zrcali iz vseh Demeter proizvodov za nego otroka. Pomembno vlogo ima lanolin, saj je v njegovih lastnostih zelo podoben “premazu” na povrhnjici novorojenčka. Kar pomeni, da na zelo nežen način ščiti in neguje kožo. Prav tako je idealen zaščitnik pred vlago, kar se še posebej izkaže v kremi za dojenčkovo ritko. Vsi izdelki za nego vsebujejo sončne izvlečke ognjiča za posebej občutljivo otroško kožo.
 
Alternativni načini uporabe: vsestransko olje za vso družino. Za masažo izjemno občutljive kože. Namenjeno je za pomiritev pordele, občutljive kože.
Kriteriji kvalitete: 100% naravna kozmetika, ki ni preizkušena na živalih. Demeter certifikat garantira najvišjo kvaliteto za naravno kozmetiko in prehrano ter jamči za biološko-dinamično pridelavo rastlin, obdelavo surovin in izdelavo produktov.
Sestavine: sončnično olje °, olje ognjičevih cvetov °, brez eteričih olj.
CTFA/INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Oil°, Calendula Officinalis Oil°.
Legenda sestavin:
° Demeter certificirane surovine
* iz kontrolirane ekološke pridelave
** sestavina pravih eteričnih olj
Proizvajalec: Martina Gebhardt Naturkosmetik GmbH, Nemčija.

Teža 0.238 kg