17 na zalogi

Holle paket POMAGAM 1

Holle paket POMAGAM 1 je namenjen vsem žrtvam v poplavah, ki so prizadele Slovenijo. Priskočimo na pomoč sosedom, prijateljem, znancem, neznancem.. Tistim, ki pomoč potrebujejo. Bodimo iskreni drug do drugega in si pomagajmo. 🫶 Ker smo sklenili verigo dobrih ljudi, paketek ponujamo zastonj z brezplačno poštnino. Paketke pošiljamo le v območja, ki so bila prizadeva v poplavah 2023. 

V paketku je 1x Holle nadaljevalno mleko za dojenčke 3 z DHA po 10. mesecu, 500g, BIO-DEMETER, 1x Holle pirina kaša s 6. mesecem, 150g, BIO-DEMETER in 2 razgradljivi žlički Holle

*Informacije in fotografija so informativnega značaja. Mogoče je naročiti le en paketek. 

0,00

17 na zalogi

Šifra: PAKPOMAGAM1 Kategoriji: , , Oznaki: ,

Holle pirina kaša s 6. mesecem, 150g, BIO-DEMETER / vsebuje gluten / brezmlečna / polnozrnata žita / lahko prebavljiva / brez dodanega sladkorja / enostavna priprava. Možna uporaba na več načinov: mlečna kaša, brezmlečna kaša, sadno žitna kaša.

Holle nadaljevalno mleko za dojenčke 3 z DHA po 10. mesecu, 500g, BIO-DEMETER. Primerno po 10. mesecu. Holle Bio otroško mleko v prahu za dojenčke 3 (Folgemilch 3) vsebuje preko 99% sestavin iz biološke pridelave. Hitra in enostavna priprava. Mleko v prahu se zmeša le z vodo. Brez dodanega sladkorja – sestavine naravno vsebujejo sladkor.

DVE HOLLE ŽLIČKI iz razgradljivih materialov.

Sklenili smo verigo dobrih ljudi in se pri tem zahvaljujemo za donacijo in pomoč