-65%
9 na zalogi

Holle paket POMAGAM 2

Holle paket POMAGAM 1 je namenjen vsem žrtvam v poplavah, ki so prizadele Slovenijo. Priskočimo na pomoč sosedom, prijateljem, znancem, neznancem.. Tistim, ki pomoč potrebujejo. Bodimo iskreni drug do drugega in si pomagajmo. 🫶 Ker smo sklenili verigo dobrih ljudi, paketek ponujamo z velikim popustom in brezplačno poštnino. Paketke pošiljamo le v območja, ki so bila prizadeva v poplavah 2023.

V paketku je 1x Holle Prosena kaša s 5. mesecem, 250g, BIO, 1x Holle pirina-mlečna kaša s 5. mesecem, 250g, BIO ter 2 razgradljivi žlički Holle

*Informacije in fotografija so informativnega značaja.

2,60

9 na zalogi

Šifra: PAKPOMAGAM2 Kategoriji: , , Oznaki: ,

Holle prosena kaša s 5. mesecem, 250g, BIO / brez glutena / brezmlečna / brez dodanega sladkorja / polnozrnata žita / enostavna priprava / lahko prebavljiva. Vsebuje le naravno prisotne sladkorje; brez laktoze. Možna uporaba kaše na več načinov: kot pol mlečna kaša, za stekleničke, kot mlečna kaša, kot brezmlečna kaša.

Holle pirina-mlečna kaša s 5. mesecem, 250g, BIO / instant / polnozrnato pira / lahko prebavljivo / BREZ DODANEGA SLADKORJA* (*vsebuje naravno prisotne sladkorje). Dopolnilna hrana za dojenčke in otroke s 5. mesecem.

DVE HOLLE ŽLIČKI iz razgradljivih materialov.