Na zalogi

Kaša riževi kosmiči po 4. mesecu Lebenswert 225g

Bio kaša riževi kosmiči Lebenswert 225g. Primerno za začetek dohranjevanja po 4. mesecu. Možna uporaba na več načinov: mlečna kaša, brezmlečna kaša, sadno žitna kaša.

 

3,15

Šifra: 7640104951483 Kategorija: Oznaki: , , ,

Sestavine: riževa polnovredna moka*, vitamin B1 – tiamin (po zakonu).

  • iz kontrolirane ekološke pridelave
  • brezmlečna
  • polnozrnata žita
  • lahko prebavljiva
  • brez dodanega sladkorja, vsebuje naravno prisotne sladkorje
  • brez glutena
  • enostavna priprava

Priprava z nadomestnim mlekom: pripravite 170 ml mlečne hrane po navodilih na embalaži glede na starost vašega dojenčka. Pripravljen mleko dajte v krožnik in dodajte 22g Bio kaše riževi kosmiči  (ca.5-6 jedilne žlice). Pustite, da se napije in ohladite na  37°C. Jed je gotova.

Priprava pol mlečne kaše: 100 ml neposnetega mleka in 100 ml vode prevrite, pustite ohladiti na ca. 50°C. Vlijte v krožnik in umešajte 5-6 jedilnih žlic Bio kaše riževi kosmiči (ca. 22g). Ohladite na jedilno temperaturo (ca. 37°C). Jed je gotova.

Priprava z materinim mlekom: 22g Bio kaše riževi kosmiči (ca. 5 jedilnih žlic) umešajte v 130 ml toplega materinega mleka. Jed je gotova. Pozor: Da ohranite dragocene hranljive snovi v materinem mleku, ga ne segrevajte čez 40°C.

Brezmlečna kaša: 180 ml vode prekuhajte in ohladite na ca. 50°C. Dodajte 5-6 jedilnih žlic Bio kaše riževi kosmiči (ca. 22 g) in  1 čajno žličko Bio olja za dojenčke Holle. Umešajte dokler ne dobite želene gostote kaše. Jed je gotova.

Pomembni nasveti: Prosimo, upoštevajte navodila za pripravo. Pravilno razmerje doziranja, poskrbi za vse hranilne snovi, ki jih vaš dojenček potrebuje. Hrano zmeraj pripravite svežo. Ostanek ne uporabljajte ponovno. Za zaščito zob pred kariesom, ne pustite dojenčku, da predolgo sesa dudo stekleničke. V Bio kaši so polnozrnata žita predelana v lahko prebavljivi in za dojenčke primerni obliki. Škrob iz žita je s pomočjo toplote in vlage skrbno odprt in zato za dojenčka lahko prebavljiv. Zaradi uporabe polnozrnatih žit ostanejo hranilne snovi in učinkovine kalčka v glavnem ohranjene.

Proizvajalec: Holle baby food AG. Kmetijstvo EU/izven EU. Distributer: Biomi d.o.o.

Teža 0.25 kg