Ni na zalogi

LOW CARB – MEŠANICA ZA PEKO KRUHA Z NIZKO VSEBNOSTJO OGLJIKOVIH HIDRATOV Topnatur 150g

Univerzalna mešanica brez glutena za pripravo – PEKO KRUHA (cca. 400g). Vsebuje Psyllium (TRPOTEC), 100% rastlinske vlaknine, ki ohranjajo našo prebavo v harmoniji in so bistveni del mešanice.

2,45

Ni na zalogi

Šifra: 8594028194855 Kategorija: Oznaki: , ,

Sestavine:  mešanica semen v različnih deležih (sončnična in bučna semena), lanena moka (zlata in rjava), krompirjeve vlaknine, trpotec, pecilna sredstva: vinski kamen (kalijev hidrogen tartarat), natrijev bikarbonat; sol, občutljiv kvas, stabilizator: ksantanski gumi; semena kumine.

Navodila za pripravo: najprej segrejte pečico na 170 ° C. Razdelite 4 jajca v skledo in jih zmešajte v peno. Jajcem dodajte 150 g kremnega jogurta. To mešanico dodajte kruhu in dobro premešajte. Mešanico pustimo stati 2 minuti in nato oblikujte kruh ali žemljice. Mešanico je mogoče bolje oblikovati, če roke navlažite z vodo. Kruh ali žemljice položite na pekač, obložen s peki papirjem, in pecite 60 minut (kruh) ali 35 minut (žemljice) pri 170 ° C. Po peki mešanico vzemite iz pečice in pustite, da se ohladi. Za ohranitev svežine priporočamo, da kruh shranite na hladnem.

Možnost navzkrižne kontaminacije: žita, ki vsebujejo gluten, njihovi proizvodi, soja in izdelki iz njih, mleko in izdelki iz njega (vključena laktoza), oreški in izdelki iz njih.

Uporabno: odtisnjeno na embalaži

Pogoji skladiščenja: Temperatura ne sme presegati 24 ° C, priporočamo relativno vlažnost  70%. Po vsaki uporabi dobro zaprite in s tem ohranite produkt. (preprečite strjevanje mešanice)

Poreklo in proizvajalec: TOPNATUR s.r.o., Češka

Distributer: Biomi d.o.o.

Teža 0.15 kg