-50%
Ni na zalogi

Krajši rok uporabe 4.9.2022 Holle začetno mleko 1 za dojenčke na bazi kozjega mleka z DHA od rojstva, 400g, BIO

Uporabno najmanj do 31.07.2021. Začetno mleko 1 za dojenčke na bazi kozjega mleka z DHA od rojstva dalje, 400g.

Pomemben napotek: Dojenje je idealno za vašega dojenčka. Materino mleko in dojenje je najboljše za vašega dojenčka. WHO (Svetovna zdravstvena organizacija in Holle svetujeta, da prvih 6 mesecev samo dojite! Informirajte se pri strokovnih delavcih v zdravstvu (pediater, svetovalec prehrane), če vaš otrok potrebuje še dodatno hrano ali v primeru, če ne morete več dojiti.

Priprava:

  1. Steklenico, dudo in obroček pred uporabo 3-5 minut prekuhate v vodi.
  2. Vodo (količina je napisana v tabeli) prekuhate in pustite, da se ohladi na ca. 50°C. Nato dodajte približno polovico vode v steklenico.
  3. Merilno žličko rahlo napolnite s praškom. S hrbtno stranjo noža pogladite in dodate v vodo. (Količino praška odmerite glede na podatke v tabeli).
  4. Dobro pretresite. Dodajte še preostanek vode in še enkrat močno pretresite. Ohladite na ca. 37°C in nahranite dojenčka.

Sestavine: Neposneto kozje mleko v prahu*38,6%, maltodekstrin*,laktoza*, rastlinska olja* (repično olje*, sončnično olje*), L-cholin, calcijev hidroksid, ribje olje-mikroalg***, L-cystin, kalcijev karbonat, magnezijev klorid, vitamin C, L-triptofan, L-tyrozin, natrijev citrat, natrijev klorid, železov laktat, inositol, vitamin E, cinkov sulfat, L-carnitin, niacin, pantotenska kislina, bakrov sulfat, vitamin A, vitamin B1, vitamin B6, folna kislina, B2-riboflavin, magnezijev sulfat, kalijev jodid, vitamin K, natrijev selenat, vitamin D3, biotin,vitamin B12.

Vsebuje mleko, laktozo. * iz ekološkega kmetijstva ** iz biodinamičnega kmetovanja (kakovost Demeter), ***vsebuje DHA – dokozaheksaenojska kislina (zakonsko zahtevano za dojenčkovo formulo) iz trajnostne proizvodnje

Proizvajalec: Holle baby food AG. Kmetijstvo EU/izven EU. Distributer: Biomi d.o.o.

Teža 0.4 kg