-10%
Na zalogi

Nadaljevalno mleko v prahu za dojenčke 3 Z DHA po 10. mesecu originalno pakiranje 3x

Originalno pakiranje (3 škatle). Nadaljevalno mleko v prahu za dojenčke 3 Z DHA po 10. mesecu originalno pakiranje 3x 600g.

*na originalno pakiranje ni mogoče uporabiti dodatnega popusta

38,37 34,53

Pomemben napotek: Dojenje je idealno za vašega dojenčka. Informirajte se pri strokovnih delavcih v zdravstvu (pediater, svetovalec prehrane), če vaš otrok potrebuje še dodatno hrano ali v primeru, če ne morete več dojiti.

Priprava:

  1. Steklenico, dudo in obroček pred uporabo 3-5 minut prekuhate v vodi.
  2. Vodo (količina je napisana v tabeli) prekuhate in pustite, da se ohladi na ca. 50°C. Nato dodajte približno polovico vode v steklenico.
  3. Merilno žličko rahlo napolnite s praškom. S hrbtno stranjo noža pogladite in dodate v vodo. (Količino praška odmerite glede na podatke v tabeli).
  4. Dobro pretresite. Dodajte še preostanek vode in še enkrat močno pretresite. Ohladite na ca. 37°C in nahranite dojenčka.

Sestavine: Posneto mleko ** (Nemčija), sirotka* (delno demineraliziran sirotkin prah), rastlinska olja * (palmovo olje *, repično olje *, sončnično olje *), maltodekstrin *, škrob *, laktoza, kalcijev karbonat, kalijev klorid, L-tirozin * ribje olje***, magnezijev klorid, kalcijev klorid,kalcijev hidroksid, , L-triptofan, železov laktat, bakrov sulfat,vitamin C, natrijev klorid, cinkov sulfat, vitamin E, niacin, kalcijev D-pantothenat(B5), vitamin B1, vitamin A, vitamin B6,magnesijev sulfat, kalijev jodat,folna kislina, natrijev selenat, vitamin K, vitamin D, biotin,vitamin B12.

* iz ekološkega kmetijstva, ** iz biodinamičnega kmetovanja (kakovost Demeter), ***vsebuje DHA – dokozaheksaenojska kislina (zakonsko zahtevano za dojenčkovo formulo) iz trajnostne proizvodnje

Vsebuje mleko, laktozo in surovine pridobljene iz rib.

Proizvajalec: Holle baby food AG. Kmetijstvo EU/izven EU. Distributer: Biomi d.o.o.

Teža 1.8 kg