5 na zalogi

OXILVER Nail solution 100ml

OXILVER Nail pršilo je inovativna kombinacija aktivnih kisikovih spojin, koloidnega srebra in pantenola za regeneracijo in popolno oskrbo nohtov in obnohtne kože s kisikom.

34,65

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih: 34,65

5 na zalogi

Šifra: 3830072900000 Kategoriji: ,

Opis
OXILVER Nail pršilo je osnova za nego nohtov in obnohtne kože. Deluje blago antiseptično, prizadeto mesto pa čisti in neguje.

OXILVER Nail pršilo je za nohte in obnohtno kožo nam bo v pomoč zlasti pri:

izboljšanju trdnosti in strukture,
hitrejši obnovi,
hidraciji in oksigenaciji,
ohranjanju zdravega in svetlečega videza,
blaženju simptomov različnih neželenih procesov na nohtih in obnohtni koži.
Lastnosti:

varen, brez stranskih učinkov (tanjšanje kože, alergične reakcije, mastenje kože)
v obliki raztopine, ki ne masti kože in nohtov, temveč vlaži, mehča in neguje
idealna kombinacija vsem obstoječim kremam, losjonom in gelom
način uporabe je enostaven in priročen
primeren za nego nohtov pri odraslih in mladostnikih
Inovativna kombinacija s procesom oksigenacije blaži simptome različnih neželenih procesov na nohtih in koži ter vidno izboljša njihov videz.

Gre za mehanizem oskrbe kože in nohtov z aktivnim kisikom. Ob stiku raztopine s površino telesa se sprosti aktivni kisik v obliki številnih drobnih mehurčkov, ki površino čistijo, negujejo, hidrirajo in oksigenirajo. Zaradi svojega načina delovanja služi kot indikator bakterijskih ali glivičnih vnetij. Ob stiku z izdelkom OXILVER Nail pršilom se na prizadetem mestu pojavi bela pena.

Pantenol dostavlja vlago v notranjost nohtov in globje plasti kože ter deluje regenerativno. Nohti postanejo bolj trdni, svetleči in manj lomljivi, koža pa bolj prožna, elastična ter mehka.

———————————————————————————————————————————

Uporaba:

OXILVER Nail raztopino nanesite najmanj 2-3x dnevno na prizadeto mesto in pustite, da se posuši.

OXILVER Nail raztopino razpršite v zadostni količini po želenem predelu nohtov in kože tako, da tretirano mesto povsem navlažite. Raztopino nanesite vsaj dva- do trikrat dnevno. Razpršujte z razdalje približno 10 cm tako, da pritisnete na razpršilo dva- do trikrat zaporedoma. Ob nanosu raztopine na noht in kožo se lahko pojavi penjenje, kar kaže na sproščanje aktivnega kisika. Mesta nanosa ni treba brisati ali izpirati; počakajte le, da se osuši.

Teža 0.15 kg