19 na zalogi

Lebenswert pirina kaša po 4. mesecu, 225g, BIO

Pirina kaša Lebenswert 225g. Primerno za začetek dohranjevanja po 4. mesecu. Možna uporaba kaše na več načinov: kot pol mlečna kaša, za stekleničke, kot mlečna kaša, kot brezmlečna kaša.

3,15

19 na zalogi

Šifra: 7640104951520 Kategorija: Oznaki: ,

Sestavine: pirina polnovredna moka*, vitamin B1 – tiamin (po zakonu).

  • iz biološke pridelave
  • vsebuje gluten
  • brezmlečna
  • polnozrnata žita
  • lahko prebavljiva
  • brez dodanega sladkorja, vsebuje naravno prisotne sladkorje

Priprava z nadomestnim mlekom: pripravite 170 ml mlečne hrane po navodilih na embalaži glede na starost vašega dojenčka. Pripravljen mleko dajte v krožnik in dodajte 17g Bio pirine kaše (ca. 4-5 jedilne žlice). Pustite, da se napije in ohladite na  37°C. Jed je gotova.

Priprava pol mlečne kaše: 100 ml neposnetega mleka in 100 ml vode prevrite, pustite ohladiti na ca. 50°C. Vlijte v krožnik in umešajte 5-6 jedilnih žlic Bio pirine kaše (ca. 22g). Ohladite na jedilno temperaturo (ca. 37°C). Jed je gotova.

Brezmlečna kaša: 180 ml vode prekuhajte in ohladite na ca. 50°C. Dodajte 5-6 jedilnih žlic pirine kaše (ca. 22 g) in  1 čajno žličko Bio olja za dojenčke Holle umešajte dokler ne dobite želene gostote kaše. Jed je gotova. Prav tako lahko dodate sadje in na tak način pripravite sadno  žitni obrok.

Pomembni nasveti: Prosimo, upoštevajte navodila za pripravo. Pravilno razmerje doziranja, poskrbi za vse hranilne snovi, ki jih vaš dojenček potrebuje. Hrano zmeraj pripravite svežo. Ostanek ne uporabljajte ponovno. Za zaščito zob pred kariesom, ne pustite dojenčku, da predolgo sesa dudo stekleničke. V Bio kaši so polnozrnata žita predelana v lahko prebavljivi in za dojenčke primerni obliki. Škrob iz žita je s pomočjo toplote in vlage skrbno odprt in zato za dojenčka lahko prebavljiv. Zaradi uporabe polnozrnatih žit ostanejo hranilne snovi in učinkovine kalčka v glavnem ohranjene.

Proizvajalec: Holle baby food AG. Kmetijstvo EU/izven EU. Distributer: Biomi d.o.o.

Teža 0.25 kg