-10%
Na zalogi

VLAKNINE ZA OTROKE S KULTURAMI Topnatur 100g

Izdelek za uravnavanje prebavnih nihanj pri otrocih. Vlaknine za otroke s kulturami smo razvili posebej za otroke, starejše od 7 mesecev. Njihova uporaba je primerna za uravnavanje prebavnih nihanj.

6,98

Šifra: 8594028190826 Kategoriji: , Oznaka:

Sestavine:

  • izvleček ovsa (22 % betaglukanov), inulin, arabski gumi, ksantan gumi, guar gumi;
  • žive kulture: Bifidobacterium breve, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus delbrueckii bulgaricus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus.

Priporočeno odmerjanje:
Za otroke, stare od 7 mesecev do 12 mesecev – 2,5 g enkrat na dan, polovico merice zmešajte s 100 ml vode, sadnega soka ali jogurta in ponudite otroku.

Za otroke, starejše od 12 mesecev – 5 g enkrat ali dvakrat na dan, eno merico zmešajte s 100 ml vode ali sadnega soka. Zmešajte in dajte otroku. Priporočamo, da se dodatno popije še vodo ali sadni sok ( vsaj 100 ml).

Za najboljše rezultate uporabljajte vsakodnevno. Pred pitjem poskrbite, da bo prah ustrezno premešan. Pri pripravi izdelka imejte otroka pod nadzorom, saj se prah ob mešanju z vodo napihne. Brez GSO.

Ob vsaki merici vlaknin za otroke naj otrok popije 200 ml tekočine.

  • Izdelek ni nadomestilo za hrano.
  • Ne presezite dnevno priporočenega odmerka. Izdelek ni primeren za otroke, mlajše od 7 mesecev.

Pogoji shranjevanja:  Shranjujte na suhem kraju; po odprtju shranite v zrakotesen vsebnik. Shranjujte zunaj dosega otrok.

Uporabno najmanj do: odtisnjeno na embalaži.

Poreklo in proizvajalec: TOPNATUR s.r.o., Češka
Distributer: Biomi d.o.o.

Teža 0.1 kg