-50%
2 na zalogi

Krajši rok uporabe: 10.2.2023 WILD UTAH aftershave 100ml

WILD UTAH aftershave 100ml, demeter. Osveži kožo po britju. Vsebnost alkohola je pod 14%, zato ne izsušuje in ne draži kože. Zaradi izvlečkov zelišč in eteričnih olj ima voda po britju tudi razkuževalen učinek.

6,45

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih: 6,45

2 na zalogi

Šifra: 4032061011523 Kategoriji: , , Oznaki: , , ,

Za nežno nego občutljive moške kože po britju. Osveži kožo po britju. Vsebnost alkohola je pod 14%, zato ne izsušuje in ne draži kože. Zaradi izvlečkov zelišč in eteričnih olj ima voda po britju tudi razkuževalen učinek.

Uporaba: ta moška kozmetika je zasnovana tako, da je hkrati primerna za zelo občutljivo kožo in kožo nagnjeno k alergijam. Ker vsebuje velik delež indijanskih zelišč iz Severne Amerike, podpira naravno funkcijo kože in ustvarja zdravo ravnotežje, ki vpliva na dobro odpornost kože. Krema in lotion za telo vsebujeta vitamine A, C in E, ki ščitijo kožo pred neugodnimi podnebnimi razmerami (prostimi radikali) in dajejo vitalnost ter zdrav izgled kože.
Alternativni načini uporabe: uporabite jo lahko kot tonik za nečisto kožo.

Kriteriji kvalitete: 100% naravna kozmetika, ki ni preizkušena na živalih. Demeter certifikat garantira najvišjo kvaliteto za naravno kozmetiko in prehrano ter jamči za biološko-dinamično pridelavo rastlin, obdelavo surovin in izdelavo produktov.

Sestavine: voda, alkohol °, žajbljeva tinktura°, ekstrakt indijanske Sage*, * indijanske Pine in indijanske cedre *, spagyric esenca (od indijanske Sage *, zlato, srebro, sulfat), pravo eterično olje žajblja °, prava eterična olja *, linalool * *, limonene **, geraniol **.
CTFA/INCI: Water (Aqua), Alcohol°, Salvia Officinalis (Sage) Extract°, Artemisia Tridentata Extract*, Pinus Edulis Extract*, Juniperus Osteosperma Extract*, Spagyrische Essenz von Artemisia Tridentata Extract*, Pinus Edulis Extract*, Juniperus Osteosperma Extract*, Argentum, Aurum, Sulfat, Salvia Officinalis (Sage) Oil°, Aroma*, Linalool**, Limonene**, Geraniol**.

° Demeter certificirane surovine
* iz kontrolirane ekološke pridelave
** sestavina pravih eteričnih olj

Teža 0.238 kg