Na zalogi

Začetno mleko 1 za dojenčke na bazi kozjega mleka

Bio začetno mleko na bazi KOZJEGA MLEKA od rojstva dalje, Holle, 400g

13,99

POMEMBNO OBVESTILO!!! Materino mleko in dojenje je najboljše za vašega dojenčka. WHO (Svetovna zdravstvena organizacija in Holle svetujeta, da prvih 6 mesecev samo dojite!

Za hranjenje po flaški.

Priprava: Steklenico, dudo in obroček pred uporabo 3-5 minut prekuhajte v vodi. Vodo (količina je napisana v tabeli) prekuhajte in pustite, da se ohladi na ca. 50°C. Nato ulijete približno polovico vode v steklenico. Merilno žličko rahlo napolnite s praškom. S hrbtno stranjo noža pogladite in dodajte v vodo. (Količino praška odmerite glede na podatke v tabeli). Dobro pretresite. Dodajte še preostanek vode in še enkrat močno pretresite. Ohladite na ca. 37°C.

Sestavine: Neposneto kozje mleko v prahu*41%, maltodekstrin*, laktoza*, rastlinska olja*(palmino olje*,repično olje*,sončnično olje*), kalcijev karbonat, L-triptofan, natrijev citrat, kolinbitartrat, vitamin C, L-cistin, L-metionin, L-izolevcin, železov laktat, vitamin E, cinkov sulfat, kalcijev-D-pantotenat, niacin, bakrov sulfat, riboflavin, vitamin A, tiamin, vitamin B6, manganov sulfat, kalijev jodat, folna kislina, vitamin K1, natrijev selenat, biotin, vitamin D, vitamin B12.
*iz ekološkega kmetijstva.

Kontrola: DE-ÖKO-001.
Kmetijstvo EU/izven EU.

Proizvedeno v Nemčiji / Proizvajalec: Holle baby food GmbH, Baselstr.11, CH-4125 Riehen.

Teža 0.4 kg