Začetno mleko za dojenčke 1

Adaptirano v beljakovinah. Če dojenčka ne dojite,  je bio začetno mleko za dojenčka 1 primerna za posebno prehrano. Lahko prebavljiva in dobrega okusa. Vsak čas lahko brez problema menjate iz druge mlečne hrane na Bio mlečno hrano za dojenčka 1. 

POMEMBNO OBVESTILO!!! Materino mleko in dojenje je najboljše za vašega dojenčka. WHO (Svetovna zdravstvena organizacija in Holle svetujeta, da prvih 6 mesecev samo dojite!

NOVO: IZ DEMETER MLEKA

Neto količina: 400 g.

Proizvajalec: Holle baby food GmbH, Švica. Proizvedeno v Nemčiji.

Sestavine: posneto mleko** (Nemčija), sirotka v prahu*delno odmineralizirana, rastlinska olja* (palmino olje*, repično olje*, sončnično olje*), maltodekstrin*, posneto mleko v prahu**,kalcijev karbonat, kalijev klorid, natrijev klorid, vitamin C, vitamin E, železov laktat, cinkov sulfat, niacin, Ca-D-Pantothenat, bakrov sulfat, vitamin A, vitamin B1, vitamin B6, manganov sulfat, kalijev jodat, folna kislina, vitamin K, natrijev selenat, vitamin D. *iz ekološkega kmetijstva / **iz biološko-dinamičnega kmetijstva

Opis proizvoda: Od 1. stekleničke. Za Holle Bio začetno mleko za dojenčke 1 se uporablja visoko kakovostno Demeter mleko. Demeter kmetje upoštevajo specifične lastnosti rastlin in živali. Odpovejo se odstranjevanju rogov pri kravah. Krave se pasejo na biološko-dinamično oskrbovanih pašnikih, zato krma ni obremenjena – naša garancija za visoko kvaliteto mleka v Holle mlečni prehrani. Bio rastlinska olja zagotavljajo pomembne maščobne kisline, maltodextrin (iz bio koruznega škroba) naredihrano posebej smetanosto. Ostale sestavine ca. 1% so vitamini in minerali, ki jih dojenček potrebuje.

Pomemben napotek: dojenje je idealno za vašega dojenčka. Informirajte se pri strokovnih delavcih v zdravstvu (zdravnik, svetovalec prehrane), če vaš otrok potrebuje še dodatno hrano ali v primeru, če ne morete več dojiti.

Lastnosti: Adaptirano v beljakovinah. Če dojenčka ne dojite, je bio začetno mleko za dojenčka 1 primerna za posebno prehrano. Lahko prebavljiva in dobrega okusa. Vsak čas lahko brez problema menjate iz druge mlečne hrane na Bio mlečno hrano za dojenčka 1.

Kontrola: DE-001-Öko-Kontrollstelle.

Teža 0.4 kg