Na zalogi

ALBUM BABICA BOŠ

Album zajema 49 strani plus naslovnica ter trde platnice. Omogoča Vam vodeno kreativnost na začetnih straneh in Vam hkrati prepušča ustvarjanje čarobnih spominov po lastni volji na končnih straneh.

19,70

Šifra: 99 Kategorija:

Ko ti je zaupano poslanstvo biti MAMA je to nekaj najlepšega, kar se ti lahko zgodi v življenju, čeprav ga veliko obravnava kot samoumevnega, pa ni!

To lahko potrdijo mamice, ki se več in več let borijo, se zdravijo in molijo, da bi lahko zanosile.

Pot od rojstva otroka do odrasle osebe se zdi dolga in kdaj tudi težka. A če pogledamo čas nazaj še kako prehitro mine.

In ko že misliš, da nikogar ne boš več ljubil v življenju bolj kot svoje otroke, dobiš vnuke. Sreča in veselje na kvadrat, skrbi pa toliko manj… Saj so starši za vzgajanje, babice pa za razvajanje

Ideja za album »Babica boš«, v katerega bi zapisovala vse čarobne trenutke in lepila spomine, se mi je utrnila, ko je hčerka zanosila ter pokazala test nosečnosti, prve slike z ultrazvoka in materinsko knjižico. Želela sem, da tudi babice shranjujemo svoje spomine na veseli dogodek, ko bo naš vnuk odrasel, pa mu jih lahko podarimo. Hkrati sem pomislila tudi na mlade starše, saj jim s tem izdelkom lahko olajšamo prenašanje sporočila, vesele novice o prihodu novega člana v družino.

Teža 0.5 kg