Draga mamica,

z rojstvom Vašega otroka se prične zelo lepo in zanimivo obdobje v vašem življenju. Veliko se spremeni, pridejo novi izzivi in novi občutki sreče. Pri tem bo tudi zelo pomembna prehrana Vašega dojenčka. Pri prehrani se lahko zanesete na Holle baby food, ki Vam bo od začetka stala ob strani z uravnoteženo zdravo bio in demeter otroško prehrano.

Na našem svetovalnem telefonu pa lahko dobite odgovore na individualna vprašanja o naših proizvodih. Pokličite nas, z veseljem Vam bomo svetovali na telefonu 041 225 757, email.: info@holle.si  –  Maja, mamica 2 otrok s polno izkušenj in predstavnica za Holle Slovenija.

Z veseljem Vam bomo tudi poslali knjižico Svetovalec dojenčkove prehrane in vzorčke žitnih kašic. Za prejem knjižice in vzorčkov nam prosim pošljite na e-naslov Vaše želje. Naročite se na brezplačne mesečne e-novice o razvoju Vašega otroka od rojstva do 1 leta starosti. Dobili boste koristne informacije glede na trenutno starost vašega otroka.

Vzorčke pošiljamo enkrat mesečno na začetku meseca. Vzorčke je možno naročiti le enkrat za eno družino. V kolikor boste hkrati izvedli tudi naročilo v naši spletni trgovinici vas vljudno prosimo, da nam to sporočite in vam naročene vzorčke dodamo v paket. 

Želimo Vam dober začetek in obilo družinske sreče!


  VzorčkeKnjižico svetovalec dojenčkove prehraneNaročam se na e-novice

  Soglasje za posredovanje sporočil po izbranem kanalu:
  Elektronska poštaFizična pošta

  Soglasje za obdelavo vaših osebnih podatkov:
  Prebral/-a sem in strinjam se s pogoji poslovanja spletne strani. Strinjam se, da lahko podjetje Biomi d.o.o. v ta namen hrani in obdeluje moje osebne podatke.
  Pogoji poslovanja.