Biofamily24 je spletna trgovina kjer na enem mestu najdete produkte za celotno družino. Smo zelo zahtevni pri izbiri ponudbe zato, ker vemo, da vam družina pomeni največ.

Med množico ponudbe produktov, ki je prisotna na policah mi izbiramo le najboljše in preverjene kvalitete. Navdihujejo nas produkti, ki premorejo certificate BIO, EKOLOŠKO, VEGANSKO in DEMETER. Certifikati in kvalitetni produkti so naše vodilo za vaše zadovoljstvo.

Mi smo BIO in zato smo BIOMI d.o.o. Tukaj smo za nas in za vas, da vam ponudimo najboljše za vašo družino. Spoštujemo načela biodinamike. Biodinamika ni le sonaravni način kmetovanja, temveč tudi način življenja, življenjska filozofija. Biodinamika se nanaša na delo z energijami, ki ustvarjajo in vzdržujejo življenje. Beseda izhaja iz dveh grških besed; bios = življenje in dinamika = energija.

Nekaj o nas:

Zapisala Maja, direktorica podjetja, mamicah dveh, zdaj že najstnikov. Po zaposlitvi v javni upravi in večjem slovenskem podjetju sem čutila, da to ni to. Želela sem si mirnejšega okolja, brez večjega stresa. Doma sta me čakala dva malčka in z željo, da se jima lahko malo več posvetim sem prevzela podjetje in blagovno znamko Holle. Nekaj prodajnih poti je bilo že utečenih, ampak dodatno je bilo potrebno še veliko dela in truda.

Poleg sodelovanja s podjetji, torej B2B, smo kmalu vzpostavili tudi spletno trgovino BioFamily24. Sčasoma je postala priljubljena trgovina za vse starše, ki želijo otrokom ponuditi najboljše. V nekem trenutku razmišljanja o širitvi ponudbe in ko je mož začel uživati le rastlinsko hrano sem vedela, da bo le ta kmalu tudi del naše ponudbe. Na največjem ekološkem sejmu hrane in kmetijstva Biofach, ki sem se ga udeležila v Nürnbergu sem iskala nove ideje, produkte, ki pritegnejo. Bilo je kar nekaj zanimivih produktov in odločitev katerega pripeljati v Slovenijo konec koncev ni tako enostavna, kot se sprva sliši. Ampak je le uspelo.

Začeli smo poslovno sodelovati z češkim družinskim podjetjem Vetoeco in k nam smo pripeljali slastno paleto Patifu rastlinskih paštet in še nekaj hladnega programa. Osebno sem se srečala z ustanoviteljico Demeter kozmetične blagovne znamke Martina Gebhart, po dveh dolgih letih tuhtanja in razmišljanja pa smo v letu 2021 sprejeli tveganje in v Slovenijo pripeljali blagovno znamko LaMandorle in njihovo kolekcijo rastlinskih nadomestnih mlek za dojenčke.

In tako smo rastli, kaj kmalu nam je manjše skladišče postalo pretesno in čas je bil, da se preselimo v večje, prostornejše prostore. In si tako pustimo še nekaj prostora za novosti o katerih razmišljam vsak dan.

 

Blagovne znamke, ki jim zaupamo:

Kontakti:

BIOMI d.o.o.
ROŠPOH – DEL 135 B, 2351 KAMNICA
Davčna št.: 51528070
Matična št.: 7995695000
Tel.: 0038641225757
Email: info@biomi.si

 

Prodajna mesta:

Blagovne znamke, ki jim zaupamo so vam na voljo v spletni trgovini BIOFAMILY24. Nekatere izbrane produkte Holle pa lahko poiščete tudi v bolje založenih lekarnah in specializiranih trgovinah kot so: TOSAMA, SANOLABOR, VITAMINČK, … Otroška hrana Holle vam je voljo tudi v vseh otroških trgovinah: BABYCENTER ter večjih trgovinah ŠPAR.