Biofamily24 je spletna trgovina kjer na enem mestu najdete produkte za celotno družino. Smo zelo zahtevni pri izbiri ponudbe zato, ker vemo, da vam družina pomeni največ.

Med množico ponudbe produktov, ki je prisotna na policah mi izbiramo le najboljše in preverjene kvalitete. Navdihujejo nas produkti, ki premorejo certificate BIO, EKOLOŠKO, VEGANSKO in DEMETER.

Certifikati in kvalitetni produkti so naše vodilo za vaše zadovoljstvo.

 

Blagovne znamke, ki jim zaupamo:

 

O podjetju:

Biofamily - Bio prehrana za otrokeMi smo BIO in zato so BIOMI d.o.o. Tukaj smo za nas in za vas, da vam ponudimo najboljše za vašo družino.

Spoštujemo načela biodinamike. Biodinamika ni le sonaravni način kmetovanja, temveč tudi način življenja, življenjska filozofija. Biodinamika se nanaša na delo z energijami, ki ustvarjajo in vzdržujejo življenje. Beseda izhaja iz dveh grških besed; bios = življenje in dinamika = energija.

 

Kontakti:

BIOMI d.o.o.
ROŠPOH – DEL 135 B, 2351 KAMNICA
Davčna št.: 51528070
Matična št.: 7995695000
Tel.: 0038641225757
Email: info@biomi.si

 

Prodajna mesta:

Blagovne znamke, ki jim zaupamo so vam na voljo v spletni trgovini BIOFAMILY24. Nekatere izbrane produkte Holle pa lahko poiščete tudi v bolje založenih lekarnah in specializiranih trgovinah kot so: SANOLABOR, TOSAMA, VITAMINČK, MEDILEK CERKNICA , … Otroška hrana Holle vam je voljo tudi v vseh otroških trgovinah: BABYCENTER, PIKAPOLONICA, …