Na zalogi

CALENDULA Cream 50ml

CALENDULA Cream – ognjiččeva krema za dojenčke in otroke, 50ml, demeter. Posebno nežna, blažilna in pomirjajoča krema za nežno in občutljivo dojenčkovo in otroško kožo.

11,90

Šifra: 4032061011035 Kategoriji: , Oznaki: ,

Posebno nežna, blažilna in pomirjajoča krema za nežno in občutljivo dojenčkovo in otroško kožo.

Uporaba: za nežno kožo dojenčkov in otrok. Samo najboljše za našega otroka – ta slogan se zrcali iz vseh Demeter proizvodov za nego otroka. Pomembno vlogo ima lanolin, saj je v njegovih lastnostih zelo podoben “premazu” na povrhnjici novorojenčka. Kar pomeni, da na zelo nežen način ščiti in neguje kožo. Prav tako je idealen zaščitnik pred vlago, kar se še posebej izkaže v kremi za dojenčkovo ritko. Vsi izdelki za nego vsebujejo sončne izvlečke ognjiča za posebej občutljivo otroško kožo.

Alternativni načini uporabe: kot krema za telo za razdraženo in pordelo kožo. Primerna je za roke in stopala, kot dnevna nega za občutljivo, razdraženo kožo. Uporabimo jo lahko za pomiritev kože na obrazu.

Kriteriji kvalitete: 100% naravna kozmetika, ki ni preizkušena na živalih. Demeter certifikat garantira najvišjo kvaliteto za naravno kozmetiko in prehrano ter jamči za biološko-dinamično pridelavo rastlin, obdelavo surovin in izdelavo produktov.

Sestavine: voda, olivno olje °, lanolin, čebelji vosek °, ognjičeva tinktura °, hydrolat vrtnice °, spagyric esenca (od ognjiča °, zlato, srebro, sulfat), vitamin E, brez eteričnih olj.

CTFA/INCI: Water (Aqua), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil°, Lanolin (Adeps Lanae), Cera Flava° (Beeswax°), Calendula Officinalis Extract°, Rosa Damascena Flower Water°, Spagyrische Essenz von Calendula Officinalis Flower°, Aurum, Argentum, Sulfat, Tocopherol.

° Demeter certificirane surovine
* iz kontrolirane ekološke pridelave
** sestavina pravih eteričnih olj

Teža 0.152 kg