Na zalogi

EPAVIN

EpaVin prehransko dopolnilo
Prehransko dopolnilo na osnovi rastlinskih izvlečkov regrata, pegastega badlja, artičok, boldovca, črne redkevice in kurkume v kombinaciji za spodbujanje fiziološke funkcije jeter.

19,80

Šifra: 8033831000101 Kategorija:

Prehransko dopolnilo Epavin vsebuje regrat, ki blagodejno deluje na zdravje jeter in ima tudi prebiotične aktivnosti, ki se izkažejo za koristne pri zdravljenju prebavnih motenj. Pegasti badelj pomaga ohraniti zdravje srca in zdravje jeter. Artičoka skrbi za nadzor telesne teže, zdravje jeter, zdravje črevesja, prebave ter srčno zdravje (lipidi v krvi.) Boldovec pomaga vzdrževati zdravo delovanje jeter in prebavno zdravje ter prispeva k fiziološkemu okrevanju iz vidika psihofizičnega stresa, prispeva k boljšemu fizičnemu počutju in k obrambi telesa pred zunanjimi dejavniki. Črna redkev pomaga pri normalnem delovanju jeter. Kitajska rabarbara prispeva k normalni funkciji prebavnega trakta, k boljšemu fizičnemu počutju in zdravju črevesja. Kurkuma deluje na jetra in lipide v jetrih. Rožmarin pripomore k imunskemu zdravju in boljši prebavi.

Erbenobili je specialist za spagiriko (najstarejšo zeliščno tradicijo na svetu, utemeljen znanstveni sistem 250 let pred homeopatijo). Tako so zdravilne učinkovine iz rastlin pridobivali okrog leta 1.500 v času Paracelsusa, veliko bolj dovršeno in učinkovito kot se to počne danes. Zato delujejo celostno.

Neto: 50ml

Proizvedeno in pakirano 100% v Italiji: Erbenobili srl, Contrada Torre Pavone Z.I.s.n., 70033-Corato (BA) Italy.

Distributer: Ervita d.o.o., Pesnica pri Mariboru 47, 2211 Pesnica pri Mariboru.

Opozorila: hranite izven dosega otrok mlajših od 3 let. Ne prekoračite (najvišjega) priporočenega dnevnega odmerka. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo raznovrstno prehrano. Ni primerno za otroke.

Odmerek: Priporočeni odmerek je 25 do 45 kapljic razredčenih v majhni količini vode, dvakrat na dan, pred kosilom in večerjo.

Kontraindikacije: kontraindicirana v primeru preobčutljivosti na eno od sestavin.

Stranski učinki: na običajnem odmerku niso zaznani. Preveliko odmerjanje lahko povzroči manjše prebavne motnje.

Ta izdelek je vključen v register dodatkov na italijanskem ministrstvu za zdravje, z oznako 40394

Shranjujte v hladnem in suhem prostoru, daleč stran od virov toplote.

Teža 0.08 kg