Na zalogi

HRAŠKA grahova PANADA brez glutena 250g

Za vse ljubitelje ocvrte zelenjave. Rahlo pikanten okus, s česnom in čilijem. Uporablja se predvsem za pripravo okusne panade. Testo ima odlične lastnosti, je okusno, hranljivo, dobro se drži zelenjave in ne odpada. Čeprav cvrtja ne moremo šteti za idealno pripravo hrane, je to za mnoge način, da v svojo prehrano vključijo prepotrebno zelenjavo in stročnice. Pomembno je, da ocvrte hrane ne uživate vsak dan in za cvrtje uporabite pravo maščobo, ki se ne zažge zlahka. Obvezna je termična obdelava.

3,50

Sestava: grah (70%), mešanica žit (koruza, riž, proso), sol, ki vsebuje 40% kalija, česen, čili, mešanica začimb. Ne vsebuje glutena, jajc, laktoze, holesterola, konzervansov, barvil ali gensko spremenjenih surovin. Ne vsebuje nobenih alergenov. Primeren je za vegane in vegetarijance.

Navodila za pripravo: testo pripravimo preprosto tako, da prah zmešamo z vodo. Dodajanje jajc in jajčnih nadomestkov ni potrebno. Poleg vode lahko za pripravo testa uporabimo tudi mleko ali pivo. Testu lahko dodamo tudi nariban česen, sol, čili ali zelišča. Maso je najbolje premešati s paličnim mešalnikom, da dobimo gosto maso brez grudic (podobno masi za palačinke ali šmorn). V maso lahko potopimo večje kose zelenjave in jo ocvremo, lahko vmešamo na drobno narezano zelenjavo in naredimo polpete (s pomočjo žlice), v maso lahko potopimo tudi kruh.

Uporabno: odtisnjeno na embalaži

Pogoji shranjevanja: na suhem mestu.

Poreklo in proizvajalec: CERIA S.R.O., Češka

Distributer: Biomi d.o.o.

Teža 0.250 kg