5 na zalogi

ZAŠČITNA MASKA ZA OBRAZ ZA ODRASLE / PRALNA / 100% BOMBAŽ / naključna barva

MASKA ZA OBRAZ prekrije nos in usta, s tem prepreči širjenje kapljic iz vaših ust in nosu ob govorjenju, kihanju in kašljanju. Maska je izdelana iz dveh plasti gosto tkanega bombaža. Na obeh straneh sta elastiki, ki omogočata dobro namestitev in prilagajanje obrazu.

Pralne bombažne maske niso certificiran medicinski pripomoček in niso namenjene za kirurško uporabo. Kljub temu pa do določene mere omogočajo splošno zaščito populacije in omejujejo kapljično širjenj

3,80

5 na zalogi

Šifra: maska Kategorija:

PREDNOSTI PRALNIH MASK:

  • trajnostna alternativa maskam za enkratno uporabo
  • ekonomičnost – ob vsakodnevnem razkuževanju jih potrebujemo le nekaj (priporočljivo jih je menjati na maksimalno 2 uri ali, ko se le ta navlaži)

OPOZORILO! Pralna maska ni izdelana kot zaščita pred virusnimi in bakterijskimi okužbami. Zmanjša možnost kapljičnega prenosa iz našega nosu in ust na okolico in ljudi okoli nas. Poleg nošenja maske, vzdržujmo tudi ustrezno varnostno razdaljo.

DRUŽBENA ODGOVORNOST: Maske so izdelane z veliko mero družbene odgovornosti, saj jih izdelujejo šivilje, ki so zaradi krize ostale brez svojih strank.

Teža 0.05 kg