Na zalogi

Bio kaša riževi kosmiči (BREZ GLUTENA)

Bio kaša riževi kosmiči BREZ GLUTENA 250g

Referenca: 7640104952015

brez glutena / brezmlečna / polnozrnata žita / lahko prebavljiva / brez dodanega

sladkorja* / enostavna priprava

Primerno za začetek dohranjevanja po 4. mesecu. Možna uporaba na več načinov: mlečna

kaša, brezmlečna kaša, sadno žitna kaša.

3,35

Šifra: 7640104951230 Kategorija: Oznaki: , , ,

Teža: 250g

Sestavine: riževa polnovredna moka*, vitamin B1 (po zakonu). Izvor: Evropa / *iz kontrolirane ekološke pridelave.

Priprava z nadomestnim mlekom: pripravite 170 ml mlečne hrane po navodilih na embalaži glede na starost vašega dojenčka. Pripravljen mleko dajte v krožnik in dodajte 18g Bio kaše riževi kosmiči (ca. 3-4 jedilne žlice). Pustite, da se napije in ohladite na 37°C. Jed je gotova.

Priprava pol mlečne kaše: 100 ml neposnetega mleka in 100 ml vode prevrite, pustite ohladiti na ca. 50°C. Vlijte v krožnik in umešajte 5 jedilnih žlic Bio kaše riževi kosmiči (ca. 25g). Ohladite na jedilno temperaturo (ca. 37°C). Jed je gotova.

Priprava z materinim mlekom: 25g Bio kaše riževi kosmiči (ca. 5 jedilnih žlic) umešajte v 130 ml toplega materininega mleka. Jed je gotova. Pozor: Da ohranite dragocene hranljive snovi v materininem mleku, ga ne segrevajte čez 40°C.

Brezmlečna kaša: 200 ml vode prekuhajte in ohladite na ca. 50°C. 5 jedilnih žlic Bio kaše riževi kosmiči (ca. 25 g) in 1 čajno žličko Bio olja za dojenčke Holle umešajte dokler ne dobite želene gostote kaše. Jed je gotova.

Pomembni nasveti: Prosimo, upoštevajte navodila za pripravo. Pravilno razmerje doziranja, poskrbi za vse hranilne snovi, ki jih vaš dojenček potrebuje. Hrano zmeraj pripravite svežo. Ostanek ne uporabljajte ponovno. Za zaščito zob pred kariesom, ne pustite dojenčku, da predolgo sesa dudo stekleničke.

V Holle Bio kaši so polnozrnata žita predelana v lahko prebavljivi in za dojenčke primerni obliki. Škrob iz žita je s pomočjo toplote in vlage skrbno odprt in zato za dojenčka lahko prebavljiv. Zaradi uporabe polnozrnatih žit ostanejo hranilne snovi in učinkovine kalčka v glavnem ohranjene.

Kontrola: DE-ÖKO-001. Kmetijstvo EU. Proizvedeno v Nemčiji

Proizvajalec: Holle baby food GmbH, Baselstr.11, CH-4125 Riehen

Teža 0.25 kg