Na zalogi

DMG-GOLD – IMUNSKI IN ŽIVČNI SISTEM

Prehransko dopolnilo, ki s podporo duševnemu in telesnemu zdravju posameznika pomaga pri delovanju živčnega in imunskega sistema. Prav tako opravlja pomembno antioksidativno funkcijo z zaščito organizma pred prostimi radikali.

33,50

Šifra: 8033831001498 Kategorija: Oznaka:

Prehransko dopolnilo iz inozitola, dimetilglicina in trimetilglicina. Z niacinom, vitamini B6 in B12 ter folatom, ki olajšajo in zmanjšujejo utrujenost in izčrpanost. Z vitaminom B1, koristnim pri presnovi energetskega metabolizma.
Neto: 50ml

Proizvedeno in pakirano 100% v Italiji: Erbenobili srl, Contrada Torre Pavone Z.I.s.n., 70033-Corato (BA) Italy

Zdravstvene trditve: zanimiva kombinacija farmacevtskih dodatkov, ki lahko spodbujajo normalne fiziološke funkcije, kot so boljše biološko prilagajanje fizičnemu in psihičnemu stresu, in pomagajo pri psihološkem in fizičnem okrevanju, zlasti v primeru izčrpanosti. Produkt je kombinacija dimetilglicina, pomembnega prehranskega dopolnila za odpravljanje motenj, ki jih povzroča psihofizični stres; betaina ali trimetilglicina s pomembno vlogo zlasti v procesu razstrupljanja homocisteina (močan oksidant in generator prostih radikalov), ki je med glavnimi vzroki za nastanek bolezni srca in ožilja; B vitaminov z inozitolom, ki zagotavljajo neprekinjeno energijo v vseh telesnih celicah. DMG-GOLD s podporo duševnemu in telesnemu zdravju pomaga pri delovanju živčnega in imunskega sistema. Prav tako opravlja pomembno antioksidativno funkcijo z zaščito organizma pred prostimi radikali.

Zakaj DMG-GOLD z B VITAMINI? Raziskave kažejo, da vitamini B izboljšajo spomin z ustvarjanjem zaščitnega ščita za nevrone v možganih.
Vitamini B razgrajujejo homocistein, ki je aminokislina, ki je toksični strup živčnim celicam. Ti vitamini z dimetilglicinom (DMG) prav tako pomagajo pri proizvodnji rdečih krvnih celic, ki nosijo kisik, pomembno hranilno snov v možgane. Najpomembnejši vitamini B za spomin vključujejo B6, B12 in folno kislino (B9).

Aurum ali rastlinsko zlato, je eden izmed najbolj znanih pomlajevalcev:

Uporaba zlata v živilih in zdravilih je dobro uveljavljena in dobro priznana v tradicionalnih zdravstvenih sistemih v Indiji. Zlato naj bi bilo pomirjujoče in hranljivo. Pravijo, da povečuje spomin, inteligenco in spodbuja prebavo. Eliksirji uporabijo nastajajočo organsko obliko zlatega derivata v kombinaciji z mešanico različnih rastlinskih olj, ki razbremeni um stresa in zagotavlja zaščito pred izčrpavajočimi boleznimi. Ima pomlajevalni in anti-anoreksični učinek. Ugotovljeno je, da deluje pomirjujoče na živčni sistem, ima anti-kancerogene lastnosti, lahko preprečuje srčne bolezni in zmanjša geriatrične težave. Ima prodorni učinek na presnovo. Sčasoma lahko izboljša spomin in intelektualno ostrino; zato je zelo koristen pri geriatričnih in degenerativnih boleznih, kot sta Parkinson in Alzheimer.Ta lastnost zlata je bila uporabljena v tradicionalnih indijskih zdravstvenih sistemih, da so sprožili telesne funkcije, ko so fizične energije na zelo nizki ravni. Pomaga srcu in ga ščiti.

DMG: Več kot 25-letne raziskave in klinične študije so pokazale, da ima DMG kot prehranski dodatek številne pozitivne učinke, vključno z zmanjševanjem stresa, izboljšano atletsko in spolno delovanje ter izboljšano kardiovaskularno, možgansko in imunsko funkcijo. Adaptogen DMG deluje z drugimi faktorji v telesu za preprečevanje negativnih učinkov fizičnega, čustvenega in metabolnega stresa ter za preprečevanje in odpravljanje degenerativnih bolezni. Prav tako lahko normalizira fiziološke funkcije in pomaga vzdrževati homeostazo (ravnotežje) v telesu. Te fiziološke funkcije vključujejo uravnavanje ravni glukoze v krvi, imunskega odziva, krvnega tlaka, hipoksičnih ali nizko kisikovih razmer, ravni hormonov in holesterola ter pomembnih biološko aktivnih molekul, kot so SAMe, glutationi in kreatin.

Trimethylglycine (TMG): Prednosti TMG obsegajo zmanjšanje tveganja srčnih bolezni in raka, pomagajo telesu pri ohranjanju svoje ustrezne genetike za njegovo sposobnost odstranjevanja strupenih kovin in strupenih kemikalij.

Vitamini skupine B: Vitamini skupine B ali B kompleks skrbijo za presnovo, uravnavajo energijo, skrbijo za boljše razpoloženje, delovanje možganov in obnovo celic. Pomanjkanje vitaminov iz skupine B se pozna predvsem v slabi presnovi.

Vitamin B8 (INOZITOL): Vitamin B8 (Inozitol) koristi za možgansko moč.

Opozorila: hranite izven dosega otrok mlajših od 3 let. Ne prekoračite (najvišjega) priporočenega dnevnega odmerka. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo raznovrstno prehrano. Ni primerno za otroke.

Odmerek: priporočeni odmerek je 20-30 kapljic 2-krat na dan pred obroki.

Kontraindikacije: kontraindicirana v primeru preobčutljivosti na eno od sestavin.

Stranski učinki: na običajnem odmerku niso zaznani. Preveliko odmerjanje lahko povzroči manjše prebavne motnje.

Ta izdelek je vključen v register dodatkov na italijanskem ministrstvu za zdravje, z oznako 55895.

Shranjujte v hladnem in suhem prostoru, daleč stran od virov toplote.

Teža 0.07 kg