Na zalogi

MULTIMAGNESIO – DOLGOTRAJNI STRES, TESNOBA, ŽIVČNOST

Prehransko dopolnilo magnezija je na voljo v obliki različnih soli, ki povečujejo njegovo biorazpoložljivost in učinkovitost. Absorpcija magnezija (enako velja za druge minerale) je odvisna od vrste soli, s katero se uživa.

18,60

Šifra: 8033831000194 Kategorija:

Prehransko dopolnilo iz tavrina in magnezija, ki prispeva k normalnemu energijskemu metabolizmu in zmanjšuje utrujenost in izčrpanost.
• Uporabno pri dolgotrajnem stresu
• Uporabno pri tesnobi in živčnosti
• Preprečuje mišične kontrakture
• Ciljno delovanje na gladke prebavne mišice
Neto: 30g, Tablete: 60 (500mg)

Proizvedeno in pakirano 100% v Italiji: Erbenobili srl, Contrada Torre Pavone Z.I.s.n., 70033-Corato (BA) Italy.

Erbenobili je specialist za spagiriko (najstarejšo zeliščno tradicijo na svetu, utemeljen znanstveni sistem 250 let pred homeopatijo). Tako so zdravilne učinkovine iz rastlin pridobivali okrog leta 1.500 v času Paracelsusa, veliko bolj dovršeno in učinkovito kot se to počne danes.

Erbenobili je edino podjetje na svetu, kjer se v proizvodu MULTIMAGNESIO pojavlja magnezij v obliki kar petih različnih soli in s tem zagotavlja ustrezno in modulirano absorpcijo. Kot edini proizvod na tržišču pa vsebuje tudi boron in tavrin, dva bistvena elementa, zaradi katerih je učinek magnezija v vašem telesu za 100 odstotkov boljši kot pri ostalih artiklih na tržišču. Zakaj? Magnezij s tavrinom je napredna formula za splošno izboljšanje srca in ožilja. Tako magnezij kot tavrin sta se izkazala, da izboljšata delovanje srca, izboljšata občutljivost na inzulin in zavirata nevro-mišično ekscitabilnost. Skrbita za uravnoteženo raven kalcija v srcu, s čimer vplivata na kontraktilnost in ščitita srce pred morebitnimi težavami, ki jih povzroča preobremenitev ravni kalcija v srcu.

Zdravstvene trditve: Dietetični dodatek magnezija v obliki različnih soli za povečanje biorazpoložljivosti in učinkovitosti. Absorpcija magnezija, kot tudi drugih mineralov, ki so tesno povezani z vrsto soli, s katero se upravlja. Multimagnesio mg je na voljo v obliki 5 različnih soli, da dobimo pravilno in modulirano absorpcijo. Dodaten vnos magnezija je potrebna v mnogih primerih: osteoporoze, alkoholizem, migrene, predmenstrualni sindrom, ledvičnih kamnov, cerebrovaskularnih motenj, anksioznosti in živčnost, dolgotrajni stres.

Zakaj pravijo, da je magnezij za pomnilnik? Glede na študijo v reviji Neuron, povečanje ravni magnezija v možganih lahko znatno izboljša spomin in učenje.

Opozorila: Hranite izven dosega otrok mlajših od 3 let. Ne prekoračite priporočenega največjega dnevnega odmerka. Prehranska dopolnila ne služijo kot nadomestilo za raznolike in uravnotežene obroke ter zdravega načina življenja. Ni primerno za otroke.

Odmerek: 2-4 tablete na dan, priporočljivo med obroki. Po potrebi lahko odmerek podvojite po predhodnem posvetu z zdravnikom.

Kontraindikacije: kontraindicirana v primeru preobčutljivosti na eno od sestavin.

Stranski učinki: na običajnem odmerku niso zaznani. Preveliko odmerjanje lahko povzroči manjše prebavne motnje..

Ta izdelek je vključen v register dodatkov na italijanskem ministrstvu za zdravje, z oznako 42056

Shranjujte v hladnem in suhem prostoru, daleč stran od virov toplote.

Teža 0.06 kg