Na zalogi

HRAŠKA grahova mešanica vanilija brez glutena 1kg

Grahovo mešanico z okusom vanilije uporabljamo v tortah in sladicah iz kvašenega testa, zmešamo ga lahko s proseno kašo, naredimo kremšnite. Odlične so palačinke, kjer jajca zamenjamo z mešanico. Poskusite lahko tudi ocvrt ananas, banano, jabolko ali drugo sadje namočeno v mešanico. Obvezna je termična obdelava.

8,45

Sestava: grah (70%), mešanica žit (koruza, riž, proso), vanilija 0,5%, mešanica začimb. Ne vsebuje glutena, jajc, laktoze, holesterola, konzervansov, barvil ali gensko spremenjenih surovin. Ne vsebuje nobenih alergenov. Primeren je za vegane in vegetarijance. Nadomestilo jajcam, odmerjanje: 1 jajce = približno 20 g grahove vanilije (1 žlica) + 40 ml vode.

Navodila za pripravo: [1] različno sadje (banane, jabolka, ananas) lahko ocvremo tako, da najprej namočimo sadje v grahovo mešanico z vanilijo, ki jo samo zmešamo z vodo, da dobimo gosto maso. [2] namesto jajc lahko uporabimo grahovo vanilijevo mešanico in spečemo okusne palačinke. [3] zavremo lahko rastlinsko mleko in dodamo grahovo mešanico z vanilijo, kuhamo 20 minut. Grah je kuhan, ko je dobrega okusa in ne diši po grahu. Po želji lahko kuhani masi dodamo sveže ali zamrznjeno sadje. Serviramo v kozarčke in ohladimo. Ohlajenemu dodamo malo smetane in uživamo v sadnem koktejlu.

Uporabno: odtisnjeno na embalaži

Pogoji shranjevanja: na suhem mestu.

Poreklo in proizvajalec: CERIA S.R.O., Češka

Distributer: Biomi d.o.o.

Teža 1.000 kg