Ni na zalogi

Mikroskop Maybebaby

Kaj je MAYBEBABY?

Maybebaby je optična naprava- mini mikroskop za individualno uporabo, s katerim je mogoče opazovati vzorce posušene sline. Naprava je popolnoma samostojna in trajna rešitev brez dodatnih stroškov, razen preproste menjave standardnih baterij na 2-3 leta.

34,22

Ni na zalogi

Šifra: mb Kategorija:

Z redno uporabo mikroskopa Maybe Baby™ opazujemo pojav kristalizacije sline in tako spremljamo cel mesečni ciklus, določimo datum ovulacije in njenega približevanja. Na osnovi slik in spremljanja sprememb lahko določimo plodne in neplodne dni. Maybe Baby™ nam prav tako pomaga določiti dan ovulacije, ki je zelo pomemben za zanositev. Maybe Baby je test za ovulacijo, ki ga lahko vedno vzamete sabo in je namenjen večkratni uporabi.

Mikroskop Maybebaby™ omogoča tudi:
spremljanje stanja hormonov in delovanje jajčnikov pri dekletih med spolnim dozorevanjem,
diagnosticiranje motnje menstruacijskega ciklusa pri ženskah v času menopavze,
načrtovanje spola otroka, kajti verjetnost spočetja deklice je veliko višja pri spolnem odnosu v dneh pred ovulacijo, spočetje dečka pa na dan ovulacije. Navodila za pravilno uporabo Maybe Baby mikroskopa

Uporaba Maybe Baby mini mikroskopa za določanje plodnosti je enostavna. Za pravilno uporabo je potrebno slediti 6 enostavnim korakom, ki so prikazani na sliki spodaj.

OPOZORILO: za pravilne rezultate je potrebno uporabiti jutranjo slino. Torej uporabite mikroskop zjutraj, preden popijete prvi požirek vode ali si umijete zobe.

Korak: Odstranite zaščitni pokrov z mikroskopa Maybe Baby.
Korak: Izvlecite lečo iz ohišja Maybe Baby mikroskopa.
Korak: Očistite steklo Maybe Baby mikroskopa s fino suho krpo.
Korak: S prstom nežno nanesite vzorec sline na steklo leče mikroskopa. Mikroskop postavite na ravno površino za 10 do 15 minut, počakajte, da se posuši.
Korak: Lečo vrnite v ohišje mikroskopa.
Korak: Maybe Baby mikroskop postavite k očesu, s prstom ene roke držite tipko za osvetljevanje, istočasno s prsti druge roke del leče obračajte levo in desno, dokler se slika na izostri.

Teža 0.09 kg