Na zalogi

Bio 3-zrna-kaša

Bio 3-zrna kaša BREZ GLUTENA 250g

RIŽ+KORUZA+PROSO

brez glutena / brezmlečna / polnozrnata žita / lahko prebavljiva / brez dodanega

sladkorja* / enostavna priprava. Polnozrnata kaša za dojenčke iz riža, koruze in prosa – brez

glutena / Primerno za začetek dohranjevanja po 6. mesecu. Možna uporaba na več načinov:

mlečna kaša, brezmlečna kaša, sadno žitna kaša

3,35

Šifra: 7640104951558 Kategorija: Oznaki: , , ,

Neto količina: 250 g.

Proizvajalec: Holle baby food GmbH, Švica. Proizvedeno v Nemčiji.

Sestavine: riževa polnozrnata moka*

70%, demeter koruzna moka** 20%, prosena polnozrnata moka* 10%, vitamin B1 (po

zakonu). Izvor: Evropa / * iz kontrolirane ekološke pridelave/ ** iz biološko-dinamične

pridelave (Demeter).

Opis proizvoda: brez glutena / brezmlečna / polnozrnata žita / lahko prebavljiva / nesladkana enostavna priprava / lahko prebavljiva
Polnozrnata dopolnilna hrana za dojenčke in otroke iz riža, koruze in prosa – nova receptura brez glutena. Možna uporaba na več načinov: mlečna kaša, brezmlečna kaša

Priprava:
Mlečna kaša po 6. mesecu: 100 ml neposnetega mleka in 100 ml vode prevrite, pustite ohladiti na ca. 50°C. Daste v krožnik in umešate 5 jedilnih žlic Bio 3-zrna-kaša (ca. 25g). Ohladite na jedilno temperaturo (ca. 37°C). Jed je gotova.

Mlečna kaša z materinim mlekom: Zmešajte 5 jedilnih žlic Bio 3-zrne kaše (ca. 25g) in 200 ml toplega materinega mleka. Jed je gotova. Opozorilo: materino mleko se ne sme segrevati nad 40°.

Brezmlečna kaša po 6 mesecu: 200 ml vode prekuhajte in ohladite na ca. 50°C. 5 jedilnih žlic Bio 3-zrne kaše (ca. 25 g) umešajte dokler ne dobite želene konsistence kaše – jed je gotova.

Kot alternativo lahko pripravite sadno kašo: v 70 ml sveže prekuhane in na ca. 50°C ohlajene vode umešajte 2 jedilni žlici Bio 3-zrne kaše (ca. 10g). Dodajte 100 g sadja iz sadnega kozarčka (ca. 6-7 jedilnih žlic) ali svežega kašastega sadja (jabolka, hruška, banana…). Zelenjavna kaša: zmešate 3 jedilne žlice Bio 3-zrne kaše in 200 g vroče zelenjave. Jed je gotova.

Mlečna kaša po 6. mesecu z Bio Holle otroškim mlekom 2 (Folgemilch 2): 150 ml sveže prekuhane vode ohladite na 50°C in daste v krožnik. Najprej umešate 5 merilnih žličk Bio otroškega mleka 2 (Folgemilch 2) in nato 3-4 jedilne žlice Bio 3-zrna kaše (ca. 18 g). Jed je gotova. Namesto otroškega mleka (Folgemilch 2) lahko po 8. mesecu uporabite Holle Bio otroško mleko 3 (Folgemilch 3).

V Holle Bio 3 zrni kaši so polnozrnata žita predelana v enostavno prebavljivi in za dojenčke primerni obliki. Moč žita je s toploto in vlažnostjo milo obdelana in za dojenčka enostavno prebavljiva. Zaradi uporabe polnih zrn ostanejo hranilne snovi in učinkovine kalčka v glavnem ohranjene.

Garancija kvalitete Holle: Kvaliteta te visoko kakovostne dojenčkove hrane je od pridelave do gotove hrane kontrolirana po strogih smernicah biološko-dinamične pridelave. Zraven odpovedi po kemično-sintetični obdelavi rastlin in uporabi hitrega gnojila, upošteva kmetovalec lastnosti vsake rastline in živali. Tako naravno pridelana hrana deluje poživljajoče in krepilno, kar je še posebej dobro za dojenčke in majhne otroke.

Kontrola: DE-001-Öko-Kontrollstelle.

Teža 0.25 kg