Na zalogi

Holle začetno mleko PRE za dojenčke na bazi kozjega mleka z DHA 400g, BIO

Holle začetno mleko PRE za dojenčke na bazi kozjega mleka z DHA 400g, BIO

14,99

Pomemben napotek: Dojenje je idealno za vašega dojenčka. Materino mleko in dojenje je najboljše za vašega dojenčka. WHO (Svetovna zdravstvena organizacija in Holle svetujeta, da prvih 6 mesecev samo dojite! Informirajte se pri strokovnih delavcih v zdravstvu (pediater, svetovalec prehrane), če vaš otrok potrebuje še dodatno hrano ali v primeru, če ne morete več dojiti.

Priprava: 1. Steklenico, dudo in obroček pred uporabo 3-5 minut prekuhate v vodi. 2. Vodo (količina je napisana v tabeli) prekuhate in pustite, da se ohladi na ca. 50°C. Nato vlijte približno polovico vode v steklenico. 3. Merilno žličko rahlo do vrha napolnite s praškom. S hrbtno stranjo čistega noža pogladite in dodate v vodo. (Količino praška odmerite glede na podatke v tabeli). 4. Dobro pretresite. Dodajte še preostanek vode in še enkrat močno pretresite. Ohladite na ca. 37°C in nahranite dojenčka. Pazite, da se vaš otrok med pripravo stekleničke ne nahaja v neposredni bližini (obstaja nevarnost brizganja in oparin). Uporabljajte le priloženo merico (do vrha napolnjena in poravnana zajame približno 4,4 g izdelka).

Sestavine: Neposneto kozje mleko v prahu*38,6%, laktoza*, rastlinska olja* (repično olje*,sončnično olje*), L-cholin, kalcijev hidroksid, ribje olje-mikroalg***, L-cystin,  kalcijev karbonat, magnezijev klorid, vitamin C, L-triptofan, L-tyrozin, natrijev citrat, natrijev klorid, olje iz alge Mortierella alpina, železov laktat, inositol, vitamin E, cinkov sulfat, L-carnitin, niacin, pantotenska kislina, bakrov sulfat, vitamin A, vitamin B1,vitamin B6, folna kislina, B2-riboflavin, magnezijev sulfat, kalijev jodid, vitamin K, natrijev selenat, vitamin D3, biotin, vitamin B12.

* iz ekološkega kmetijstva **, vsebuje DHA*** (zakonsko zahtevano za dojenčkovo formulo) iz trajnostne proizvodnje.

Proizvajalec: Holle baby food AG, CH-4125 Riehen / DE-ÖKO-001. Kmetijstvo EU/izven EU. Proizvedeno v Nemčiji. Distributer: Biomi d.o.o., Rošpoh-del 135b, 2351 Kamnica, SI.

Teža 0.4 kg