-10%
Na zalogi

Holle nadaljevalno mleko za dojenčke 2 z DHA po 6. mesecu, 600g (2×300), BIO-DEMETER originalno pakiranje 3x

Originalno pakiranje (3 škatle). Nadaljevalno mleko v prahu za dojenčke 2 BIO DEMETER z DHA originalno pakiranje 3x 600g.
*na originalno pakiranje ni mogoče uporabiti dodatnega popusta

34,53

Pomemben napotek: Dojenje je idealno za vašega dojenčka. Informirajte se pri strokovnih delavcih v zdravstvu (pediater, svetovalec prehrane), če vaš otrok potrebuje še dodatno hrano ali v primeru, če ne morete več dojiti.

Priprava:

  1. Steklenico, dudo in obroček pred uporabo 3-5 minut prekuhate v vodi.
  2. Vodo (količina je napisana v tabeli) prekuhate in pustite, da se ohladi na ca. 50°C. Nato dodajte približno polovico vode v steklenico.
  3. Merilno žličko rahlo napolnite s praškom. S hrbtno stranjo noža pogladite in dodate v vodo. (Količino praška odmerite glede na podatke v tabeli).
  4. Dobro pretresite. Dodajte še preostanek vode in še enkrat močno pretresite. Ohladite na ca. 37°C in nahranite dojenčka.

Sestavine: Posneto mleko ** (Nemčija), rastlinska olja * (palmovo olje*, repično olje*, sončnično olje*), maltodekstrin*, sirotka* (delno demineraliziran sirotkin prah), škrob *, posneto mleko v prahu **, laktoza * ribje olje***, kalcijev karbonat, kalijev klorid, natrijev klorid, kalcijev fosfat, vitamin C, natrijev citrat, L-triptofan, železov laktat, L-tirozin, vitamin E, cinkov sulfat, vitamin A, vitamin D, niacin, pantotenska kislina, bakrov sulfat, vitamin K, folna kislina, vitamin B1, vitamin B12, vitamin B6, mangan sulfat, kalijev jodat,natrijev selenat, biotin.

* iz ekološkega kmetijstva, ** iz biodinamičnega kmetovanja (kakovost Demeter), ***vsebuje DHA – dokozaheksaenojska kislina (zakonsko zahtevano za dojenčkovo formulo) iz trajnostne proizvodnje

Vsebuje mleko, laktozo in surovine pridobljene iz rib.

Proizvajalec: Holle baby food AG. Kmetijstvo EU/izven EU. Distributer: Biomi d.o.o.

Teža 1.8 kg