Na zalogi

Holle začetno mleko za dojenčke 1 z DHA od rojstva, 400g, BIO-DEMETER originalno pakiranje 6x

Originalno pakiranje (6 škatel). Začetno mleko Holle za dojenčke 1, BIO-DEMETER z DHA originalno pakiranje 6x 400g.
*na originalno pakiranje ni mogoče uporabiti dodatnega popusta

48,33

Pomemben napotek: Dojenje je idealno za vašega dojenčka. Materino mleko in dojenje je najboljše za vašega dojenčka. WHO (Svetovna zdravstvena organizacija in Holle svetujeta, da prvih 6 mesecev samo dojite! Informirajte se pri strokovnih delavcih v zdravstvu (pediater, svetovalec prehrane), če vaš otrok potrebuje še dodatno hrano ali v primeru, če ne morete več dojiti.

Priprava:

  1. Steklenico, dudo in obroček pred uporabo 3-5 minut prekuhate v vodi.
  2. Vodo (količina je napisana v tabeli) prekuhate in pustite, da se ohladi na ca. 50°C. Nato dodajte približno polovico vode v steklenico.
  3. Merilno žličko rahlo napolnite s praškom. S hrbtno stranjo noža pogladite in dodate v vodo. (Količino praška odmerite glede na podatke v tabeli).
  4. Dobro pretresite. Dodajte še preostanek vode in še enkrat močno pretresite. Ohladite na ca. 37°C in nahranite dojenčka.

Sestavine: Posneto mleko ** (Nemčija), sirotka* (delno demineraliziran sirotkin prah), rastlinska olja * (palmovo olje *, repično olje *, sončnično olje *), maltodekstrin *, laktoza * posneto mleko v prahu **, ribje olje***, kalcijev karbonat, kalijev klorid, holin bitartrat,natrijev klorid, L-tirozin, vitamin C, vitamin E, železov laktat, cinkov sulfat, niacin, kalcij-D -Pantotenat, bakrov sulfat, vitamin A, vitamin B1, vitamin B6, vitamin B7(biotin) mangan-sulfat, kalijev jodat, folna kislina, vitamin K, natrijev selenat, vitamin D.* iz ekološkega kmetijstva ** iz biodinamičnega kmetovanja (kakovost Demeter), ***vsebuje DHA – dokozaheksaenojska kislina (zakonsko zahtevano za dojenčkovo formulo) iz trajnostne proizvodnje

Proizvajalec: Holle baby food AG. Kmetijstvo EU/izven EU. Distributer: Biomi d.o.o.

Teža 2.4 kg