Na zalogi

Ščepec védenja, 2. povečana izdaja – zamolčane zdravilne moči začimb

Ščepec védenja, poglobi vaše znanje o tem, od kod začimbam tolikšne moči in kako to, da so naši predniki toliko vedeli o njih, ne da bi jim bila na voljo sodobna znanstvena oprema.

39,90

Šifra: 9789619403129 Kategorija:

V tej knjigi boste za razliko od Ščepca rešitve odkrili novih dvajset zelo močnih začimb, o katerih praviloma vemo manj (črna kumina, galgant, kapre, citronka, pelin, piment, kumin, žafran …). Spoznali boste, kako začimbe pomagajo pri alergijah, artritisu, revmatizmu, putiki, bolečinah, hormonskih težavah, težavah z očmi, s kožo, z bakterijo H. Pylori, virusi in zajedavci. Posebno poglavje je namenjeno njihovemu delovanju na živčevje, srce in ožilje.

Ko enkrat ugotovite, kakšne moči se skrivajo v začimbah, se spremeni vaše dojemanje zdravja in bolezni. Knjiga Ščepec védenja ni zgolj prestavitev novih začimb in novih težav, pri katerih lahko te pomagajo. Je predvsem poglobljeni korak k odpiranju lastnih moči, da lahko vse navedeno začutimo tudi sami in z rastlinami vzpostavimo popolnoma drugačen odnos.
Kot pravijo avtorice: „Védenje je veliko več kot zgolj znanje.“ In prav to danes potrebujemo.

Priča smo vse bolj agresivnim poskusom kapitala, da se polasti zdravja in zdravil. V tej luči predstavlja knjiga Ščepec védenja revolucijo v načinu mišljenja, videnja in čutenja zdravilnih moči narave.

Ne bo vam povedala zgolj, kaj začimbe zmorejo, temveč tudi, zakaj in kako. Zakaj tistega, kar so naši predniki znali prebrati v naravi, ne bi zmogli tudi mi? Možnost, da se lahko ozdravimo sami, na varen način in brez velikih stroškov, je naša pravica! To je eden izmed temeljev svobode vsakega posameznika.

Knjiga prinaša združitev védenja naših prednikov, izkušenj tradicionalnih medicin vsega sveta in sodobnih znanstvenih spoznanj, ki nedvomno potrjujejo, da so začimbe pametna, varna in učinkovita naravna zdravila.

Pomagajo tudi tam, kjer uradna medicina nima rešitev in zdravi zgolj simptome – pri virusu HIV, herpesu, okužbah z bakterijami, odpornimi na antibiotike, pri multipli sklerozi, demenci, Alzheimerjevi in Parkinsonovi bolezni, boleznih srca in ožilja, hormonskih težavah itd.

In ker so trditve, ki jih boste v tej knjigi prebrali, včasih zares osupljive, je temu primerna tudi teža dokazov, ki še nikoli v svetovni literaturi niso bili zbrani in objavljeni na enem mestu.

Knjigo lahko prelistate tukaj.

Knjiga ima 352 barvnih strani; vezava: trda vezava, šivano, plastificirano, dimenzija: 200 x 260 mm.

Teža 0.3 kg