Na zalogi

Zdravilna moč začimb za otroke – 2. izdaja, razširjena in dopolnjena

V nekaj letih, odkar je knjiga prvič izšla, je nasvete in recepte s hvaležnostjo preizkusilo na tisoče družin. Ko je knjiga pošla, smo pričeli sistematično zbirati vse vaše predloge in vprašanja. Tako je nastala še bogatejša knjiga, ki ne prinaša le kopice novih receptov, temveč sedaj pokriva tudi področja dojenja, povišanega holesterola, nenehnega vnetja ušes, sečil, otroških kolik in naravnega razkuževanja.

Bomo res sedeli križem rok ob statističnih napovedih, da bodo naši otroci živeli krajši čas kot mi?

34,80

Šifra: 978-961-94664-5-2 Kategorija:

Marsikaj lahko za otroško zdravje naredimo kar v domači kuhinji, z dodatkom nekaj ščepcev ustreznih začimb. Nekatere začimbe so  namreč znanstveno dokazano enakovredne ali celo močnejše od marsikaterega sinteznega zdravila, seveda pa jih je najbolje uporabljati v preventivne namene. Katere izbrati za katero težavo in na kakšen način jih uporabiti? Vse to in še kup slastnih receptov najdete v knjigi, ki bi po mnenju marsikaterega njenega bralca morala najti mesto v vsaki hiši.

 

Bomo res sedeli križem rok ob statističnih napovedih, da bodo naši otroci živeli krajši čas kot mi?

Kako nemočni smo v resnici, ko otrok zboli, smo se najbolje naučili v času korone. Postavitev diagnoze po telefonu ali iskanje nasveta po spletnih klepetalnicah številne starše spravlja v obup. Če ne prej, je sedaj resnično skrajni čas, da zavihamo rokave in se temeljito posvetimo zdravju svojih otrok!

Ko zdravila pokažejo kratkoročne učinke (in dolgoročne posledice) veliko staršev dojame, da bo treba začeti pri osnovah – odnosov, prehrane, spanja, gibanja in tudi … začimb.

Da so prav začimbe tako mogočne v svojem delovanju, priča izjemno veliko število sodobnih znanstvenih raziskav, ki potrjujejo, da so nekatere začimbnice pogosto enakovredne ali celo močnejše od marsikaterega sinteznega zdravila.

In pri tem je večina začimb povsem varna že za najmlajše. Čeprav uporabljamo majhne ščepce, je njihov učinek na zdravje izjemen. To potrjujejo več tisoč let stare izkušnje z vseh kotičkov sveta, otroci v odročnih deželah, ki se zahvaljujoč začimbam ponašajo s trdnejšim zdravjem kot otroci v modernem svetu, in sodobne raziskave, s katerimi je sedaj še izdatneje podkrepljen priročnik, ki ga držite v rokah.

V nekaj letih, odkar je prvič izšel, je nasvete in recepte s hvaležnostjo preizkusilo na tisoče družin. Ko je knjiga že drugič v rekordnem času pošla, smo pričeli sistematično zbirati vse vaše predloge in vprašanja. Tako je nastala še bogatejša knjiga, ki ne prinaša le kopice novih receptov, temveč sedaj pokriva tudi področja dojenja, povišanega holesterola, nenehnega vnetja ušes, sečil, otroških kolik in naravnega razkuževanja.

Knjigo lahko prelistate tukaj.

Knjiga ima 240 barvnih strani; vezava: trda vezava, šivano, broširano, dimenzija: 200 x 260 mm.

Teža 0.3 kg