Zakaj izbrati kozje mleko?

Predstavljamo alternativo običajnih nadomestkom in mlečnim formulam, za katere se mamice in očki odločate pri prehrani vašega malčka – mlečno formulo na podlagi KOZJEGA MLEKA.

  • alternativa za tiste, ki se želijo namerno izogniti kravjemu mleku – ali pa se morajo zaradi zdravstvenih razlogov
  • pri izrazitih prehladnih obolenjih kot so bronhitisi, bronhiolitisi – ker ne zasluzuje dihal
  • pri preobčutljivosti na ostale formule, ki so na bazi kravjega mleka
  • prednost edinstvene začetne in nadaljevalne formule najvišje kakovosti Demeter
  • naravno vsebuje več vitaminov A, B1 in D ter več kalija, fosforja in joda kot kravje mleko
  • imajo drugačno sestavo maščob in beljakovin

Holle kozje mleko predstavlja torej odlično izbiro za hladne dni, saj ne zasluzi dihal ob prehladih. Ima drugačno molekularno strukturo beljakovin ter je precej drugačno od strukture beljakovin v kravjem mleku. Prav zato otroci, ki ne prenašajo mlečnih izdelkov iz kravjega mleka, toliko bolje prenašajo izdelke iz kozjega mleka.

Predvsem zaradi drugačne kemične sestave naj bi kozje mleko ugodno vplivalo tudi na naš živčni sistem, krepilo imunski sistem, uravnavalo vlažnost kože in dobrodejno delovalo na kožna obolenja.

Pomembno obvestilo: Dojenje je za vašega otroka najbolje. Sestava materinega mleka otroku nudi vsa potrebna hranila za pravilno rast in zdravje. Začetno mleko uporabljajte samo po nasvetu neodvisnih strokovnjakov s področja medicine, farmacije oziroma prehrane ali drugih strokovnjakov s področja nege matere in otroka.
Share

You Might Also Like

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja